cougarcruise


cougarcruise 1.0

Betekenis

cruise voor oudere vrouwen die op zoek zijn naar seks met een jongere man; cruise voor cougars

Een cougarcruise…

is een cruise

  • [Doel of bestemming] wordt gemaakt om seks te hebben
  • [Handelende persoon] wordt gemaakt door oudere vrouwen die op zoek zijn naar seks met een jongere man; wordt gemaakt door mannen die op zoek zijn naar oudere vrouwen die seks met hen willen hebben
  • [Middel] wordt gemaakt op een cruiseschip

    Hoofdsemagram: cruise


    Over het woord

    Aard herkomst leenwoord
    Vroegste datering 2010
    Brontaal Engels
    Vorm in brontaal cougar cruise
    Betekenis in brontaal idem
    Vorm Afbreking
    Enkelvoud cougarcruise cou.gar.cruise
    Meervoud cougarcruises cou.gar.crui.ses
    Niet-officiële variant cougar cruise
    Niet-officiële variant cougar-cruise
    Aantal lettergrepen 3
    Hoofdklemtoon 1ste lettergreep
    Uitspraakwijze Engels
    Type zelfstandig naamwoord
    Naamtype soortnaam
    Geslacht mannelijk of vrouwelijk
    Lidwoord de
    Betekenisklasse abstractum
    Type samenstelling
    Linkerlid cougar
    Linkerlidtype zelfstandig naamwoord
    Rechterlid cruise
    Rechterlidtype zelfstandig naamwoord
    Tussenklank geen

    Het woord in gebruik

    Hyperoniem cruise

    Het eerste seizoen van "Cougar Town" telt maar liefst 24 afleveringen, deze week zal Net5 aflevering 8 uitzenden. Voorlopig kan Net5 dus nog even vooruit met deze succesvolle serie. En voor iedereen die niet wachten kan op het aankomende tweede seizoen, in december is er via de Singles Travel Company een heuse cougarcruise naar de Bahamas beschikbaar.

    http://www.reclameweek.nl/kijkcijfers/something-old-meets-something-new-(14145).html,

    Steeds meer gerenommeerde cruisemaatschappijen proberen nieuwe klanten te verleiden met speciale, pikante vaartochten op hun 'love boats'. Ook is er steeds meer vraag naar erotiek op zee. Dit cruiseseizoen kunnen liefhebbers zelfs terecht op verschillende schepen. Er worden tripjes aangeboden voor oudere vrouwen die vallen op jonge mannen, [...]. Carnival Cruise Lines, de moedermaatschappij van 'onze' Holland Amerika Lijn, bood vorig jaar als eerste grote cruisemaatschappij ter wereld een zogeheten 'cougar cruise' aan. Daarop boekten vrouwen die hunkerden naar jonge mannen en andersom. Het liep storm, maar Carnival kreeg ook een hoop kritiek te verduren en stopte met dit soort aanbiedingen. Concurrent Royal Carribean, een andere grote cruisemaatschappij, dichtte het gat in de markt en komt dit jaar wederom met een cougartrip op het schip Mariner of the Seas.

    De Telegraaf,

    Steeds meer cruisemaatschappijen bieden pikante vaarreizen aan om klanten te verleiden. Dive in the ocean of love. Leuk alternatief voor diegenen die gapend weglopen bij de Kamasutrabeurs of al zo vaak in de parenclub zijn geweest dat ook die contacten in de routine van vaste verkering dreigen te geraken [...]. Wat mag je dan verwachten, als sextoerist? Oudere dames kunnen zich aanmelden voor de cougarcruise. Waar je instapt, uitstapt en onderweg stopt voor leuke vergezichten weet ik niet. Het lijkt me er ook niet toe doen. Of wat te denken van de swingerscruise. Jouw hut of de onze?

    http://www.manoman.nl/articles/1961-love-boat-boek-je-sexcruise/send_to_friend

    Tijd neologisme